Ria Jacobi

Dit is de weblog van Ria Jacobi.

Als ervaren beleidsadviseur, project- en programmamanager, onderwijskundig ontwerper houd ik mij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van (online) onderwijs. Mijn ambitie is goed doordacht onderwijs te realiseren, dat aansluit bij de behoefte van individuen en hun organisaties en daarmee een stimulerend effect heeft. Op dit ogenblik is mijn aandachts- en beleidsgebied onderwijsinnovatie met inzet van technologie; de focus ligt op open onderwijs en learning analytics. Oftewel: Leren en Innoveren.

Op deze weblog schrijf ik over onderwerp op het terrein van onderwijsinnovatie met technologie waaronder mijn focusgebieden. Maar als ik ook andere (onderwijskundige, beleidsmatige) interessante onderwerpen of ontwikkelingen tegenkom dan zal ik het niet laten om daar ook over te schrijven.

2 reacties op Ria Jacobi

 1. Hans Wisbrun zegt:

  Dag Ria,

  Even een linkje naar een video met een praktijkvoorbeeld RIO/RIE:

  Is nooit op site Universiteit Leiden verschenen, omdat men bang was voor juridisch gedoe vanwege het gebruikte liedje, waar geen rechten voor zijn betaald. Ik durfde de video echter wel (afgeschermd) te plaatsen.

  Hans W.

 2. foppejacobi zegt:

  Hee Ria, Mooi dat ik dit kan volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s